top of page

SafeBike med på Rabalderfestival 2015

Det har været en fest at deltage på Roskildes Rabalderfestival 2015, hvortil vi blev inviteret af den lokalkendte (men landsdækkende) el- og ladcykelforhandler GreenBike.

SafeBike blev prøvekørt af de mangfoldige gæster: Høje og lave, børn og voksne fandt det let at blive manøvret rundt i SafeBike, på festivalpladsen mellem stande, mennesker, boder og bomme. Baghjulsstyringen med to stænger i stedet for styr (kan dog fint betjenes med én hånd) giver ofte udfordringer i de første par minutter, men derefter bliver det hurtigt intuitivt for de fleste.

Var der bare 1,3 meter bredt, så kom SafeBike igennem uden besvær med udslåede spejle, så med stor begejstring blev det konstateret, at SafeBike langt de fleste steder var lige så nem at få rundt som en almindelig Christianiacykel, og at man så ovenikøbet var i tørvejr sammen med sin bagage i det svingende danske sommervejr - der dog på Rabalderfestivalen bød på høj sol, heldigvis for de mange andre cyklende gæster. Kun improviseret og voldsom terrænkørsel i skoven bag festivalen udfordrede rigtigt SafeBike, hvor GreenBikes større og kraftigere City Cruiser II taxa-cykel kom en del bedre frem - dette tager vi nu ved lære af, og kigger nærmere på at lave en arbejds- og terrænversion af SafeBike i samarbejde med GreenBike!

Seneste Indlæg
Nyeste indlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page