top of page

SafeBike viste sit værd på Folkemødet


SafeBike viste sit værd til Folkemødet på Bornholm d. 11-14 juni 2015. Den gjorde sig bemærket allerede under ankomsten hvor Søren kørte den til Køges færgeovergang (billeteres billigt som knallert) og videre fra Rønne til Allinge. Her viste den sin stabilitet ved at tage Bornholms stejle bakker med 25 km/t uden at give den mindste sved på panden. Samtidigt lå SafeBike forsat fuldstændig stabilt på vejen da den kom op på over 60 km/t på vej ned ad bakkerne igen.

På Folkemødet blev vi mødt med stor interesse fra både erhvervsfolk, kommunale og private, der fik syn for SafeBike mange anvendelsesmuligheder; Med sin størrelse kom den nemlig nemt igennem mylderet, og blev derfor også midlertidigt brugt som sygetransport for folk med forvredne ankler. Senere viste den sig glimrende som campingvogn, da en hængekøje blev spændt op indeni til overnatning.

Bornholm var et ideelt sted til at demonstrere SafeBikes stabilitet og manøvredygtighed. Den klarede fint det alsidige terræn med bakker, asfalt, brosten, stier og cykelbomme (når de er lavet til en ladcykel kan SafeBike også komme igennem).

Kombination af bevægelsesfrihed som en cykel, kraft som en lille knallert og bagageplads som en lille bil gjorde den en længere udflugt til Bornholm til en leg. ​

Her kan du se to film fra vores kørsel på Bornholm. Et' er at SafeBike er praktisk at fragte sig selv og sin bagage rundt med, men den giver også en skøn udsigt uden anstrengelser når man tager på udflugt.​

Seneste Indlæg
Nyeste indlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page